Repte setmanal 4 i extra

Aquesta setmana vos propòs un nou repte setmanal, a més abaix trobaréu un video extra que ens envia na Ita sa psicomotricista de l'ajuntament.

1r cicle (1r i 2n de primària): Teniu un repte sobre salts. Una de les habilitats bàsiques per seguir treballant la coordinació de les cames i la coordinació oculo-motriu.

2n cicle (3r i 4t de primària): Teniu un doble repte molt senzill. El primer es treballa l'equilibiri estàtic, mantenir l'equilibri d'un mateix i d'un material, teniu llibertat per fer la figura que volguéu (fins i tot es pot fer grupal). En el segon repassarem els tocs de raqueta però sense raqueta.

3r cicle (5è i 6è de primària): Teniu un doble repte d'habilitat. En els dos es treballarà la vostra habilitat de reacció, treballareu la coordinació oculo-manual, velocitat de reacció i la rapidesa en la decisió.

Si no surt a la primera no passa res, teniu tota la setmana per anar practicant una estona cada dia, recordau que podeu fer els reptes dels altres cursos si vos animau i també que podeu animar a les vostres famílies a que participin amb voltros.


Aquí vos deix el video de na Ita, psicomotricista de l'ajuntament:


Comentaris