Nou repte setmanal

Bones a tots i a totes

Ja teniu als vostres cursos el repte d'aquesta semana, començam per algo curtet i senzill però que necessita de la seva pràctica ;)

* Primer i segon teniu un repte de coordinació oculo-manual amb un globus (o més) amb l'objectiu de millorar els enllaços nerviosos i la resposta que hi ha entre l'ull i el cos, a part del colpeig i la lateralitat.

* Tercer i Quart teniu un repte de malabars amb un material que tenim tots a casa (es pot emplear qualsevol altre cosa). Amb els malabars treballarem la coordinació oculo-manual i la percepció espaial, entre d'altres moltes coses. Podeu començar amb 2 i anar afegint així com vos surti, a veure qui en fa més.

* Cinquè i sisè teniu un repte d'equilibri i coordinació general del cos. Es tracta de fer una volta mantenint la sabeta damunt el peu sense que caigui, la planta del peu sempre a de mirar cap amunt.

Tots aquests reptes els podeu fer en familia, a veure si animau als vostres germans, pares i mares.

Recordau que podeu enviar fotos o videos del que feis d'aquest repte o més endavant quan ja en tingeu uns quants. Si voleu sortir a la vostra página indicau-ho al mail i penjaré les vostres fotos o videos.

Esper que estigueu bé i que ens vegem aviat.

Una forta abraçada, ànims!


PD: Per tots aquells que teniu germans o voleu participar amb els vostres pares vos pos aquests reptes opcionals ;)



Comentaris