Repte setmanal 3


Bones a tots i a totes

Aquesta setmana vos propòs un altre repte per seguir amb el moviment des de casa, a pesar que ara ja podem sortir un poquet i córrer pel carrer, però recordau a repectar les normes ;)

* A primer i segon vos toca un repte de desplaçaments. L'home es pot desplaçar de moltes maneres i el desplaçament ens ajuda a coordinar tot el cos per a aconseguir-ho: Caminar, córrer, quadrupèdia, una cama, 3 cames, reptacions... * A tercer, Quart, cinquè i sisè vos he posat un mateix repte comú. Un repte lúdic on pot participar tota la familia. Els de primer i segon també el podeu fer si vos animau. Es tracta d'un monopoly, però en lloc de comprar caselles haureu de fer les activitats físiques que surten en cada casella. Son activitats físiques básiques i senzilles, però pot ser molt divertit. RECORDAU si m'enviau fotos o videos posau-me al mail si voleu o no que ho pengi al blog, tan si és un sí com si és un no. Ànims i bona setmana.

Comentaris

  1. Hola Tomeuuu. Te envié un mail pero no se por qué no se llego a enviar :(
    Me ponía como que estaba mal la dirección aunque lo mire bien, o que no puedes recibir mails :,)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buenas, en teoría el mail está bien y estoy recibiendo correos con fotos y videos, esa es la prueba de que funciona. Te lo vuelvo a escribir por aquí: bcerdaestarellas@educaib.eu Revisa bien las letras, los espacios, las mayúsculas, cualquier fallo por pequeño que sea ya no se envía. Si vuelves a tener problemas escríbele al tutor/a para que me lo notifique y te escribiría yo ;)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada